Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Saturday, September 28, 2013

10 bulan berblog....kenapa baru malam nie cik akak kenal wajah sebenar dia
Jumlah hits yang diterima dari "BUSUK AUTO PING"
Ye! Mama ada kat sini ha...apa kes pula nie..!!!
Pendapatan nuffnang dari ogos lepas
Entri kena review lagi..Makseh kak ieta
Kalau orang puji aku cantik....apa yang harus aku buat....kena baca entri ini...baru anda tahu jawapannya

Friday, September 27, 2013

Warna nie sesuai tak untuk cik akak part 2
Blog dah ada, facebook pun dah ada...tinggal nak buka akaun wechat je lagi...
salam jumaat.. kasih ibu tiada tandingan
Bilalah aku nak femes

Wednesday, September 25, 2013

Makseh sebab tegur cik akak
Sinopsis : Love you Mr Arrogant

HANGAT DIPASARAN