Jawatan Kosong, Panduan Temuduga, Panduan Bisnes Online, Tips & Petua, Infomasi, Lifestyle, Drama Online,Novel, Isu Semasa, Isu Panas, Colabration & Review

Artikel Terkini

Tuesday, January 10, 2017

Drama Jejak Karmila Slot Zehra Terbaru Bersiaran 11.01.2017 / Sinopsis Jejak Karmila

♥ Assalamualaikum ♥

Drama Jejak Karmila Slot Zehra Terbaru Bersiaran 11.01.2017 / Sinopsis Jejak Karmila

Drama terbaru menghiasi slot zehra tv3. Menggandingkan pelakon baru dan lama. Drama diterajui oleh Mia Ahmad, Fauziah Ahmad Daun, Ruhainies dan Asyraf Aley. Jejak Karmila bakal menemui penonton pada 11 Januari 2017 ini. Nantikan slot zehra. SINOPSIS JEJAK KARMILA 

Jejak Karmila adalah pembukaan setiap langkah Suraya, Nonie dan Karmila untuk bersatu kembali. Konflik demi konflik yang cuba menguji sejauh mana tahap keimanan mereka menghadapi ujian-ujian Allah SWT. 

Apabila ada yang merana di dalam sana, yang diluar ini sedikitpun tidak mensyukuri kesenangan yang ada. Bila adik cemburukan kakak sendiri pasal lelaki bernama Syed Haikal, segala-galanya jadi kacau bilai. Si lelaki pula tamak. Yang kakak dia mahu, yang adik juga mahu disapunya. Payah-payah dia beralih pula pada gadis lain. 

Konflik cinta tiga segi antara Syed Haikal dengan dua beradik itu mula pudar sebaik sahaja bongkar rahsia perhubungan Syed Hamidi dengan Karmila. 

Siapakah sebenarnya Karmila? 
Siapa wanita itu kepada gadis-gadis yang disukainya?
Dan yang paling penting, siapa wanita itu dengan ayahnya sendiri?

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!