Artikel Terkini

PEMILIK HATI


Ulangtahun kelahiran cik akak 
Tarikh Lahir : 27 November 1983
Anak keempat dalam keluarga..
Anak paling manja..hahaha

Daisypath Happy Birthday tickers 
Ulangtahun blog cik akak...
Tarikh mula berblog : 21 November 2012
Selang berapa hari je dari tarikh lahir cik akak...hihi

  Daisypath Friendship tickers

Hanieyz | Cik Akak | Naomei
Anak ke-4

Sibu,Sarawak | Sarawakian Blogger
 Dongak ke langit anda nampak bintang, melihat di dasar lautan anda nampak mutiara...sejauh anda melihat biarlah dengan mata hati :)


Inilah dairi hatiku....






























22 comments:

  1. comel la sangat..

    ReplyDelete
  2. Dongak ke langit anda nampak bintang, melihat di dasar lautan anda nampak mutiara...sejauh anda melihat biarlah dengan mata hati


    best sgt baca ayat cik akak ni..dn best sgt blogwalking kt cni. jgn stop blogging ye cik akak.

    ReplyDelete
  3. comelllllllllll sangat blog cik akak..tlg tnjuk ajar boleh..?sy budak baru belaja...jemput follow blog sy..http://imanvitahouse.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. comelllllllllll sangat blog cik akak..tlg tnjuk ajar boleh..?sy budak baru belaja...jemput follow blog sy..http://imanvitahouse.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. comelllllll sangat blog cik akak....tolong tunjuk ajar boleh...?sy budak baru blaja...jemput singgah blog sy http://imanvitahouse.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. kamek orang belawai:-) sila datang ke blog http://kelmarinitu2015.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Teruskan blogging Cik Akak...semoga terus sukses...dah nak celebrate ulang tahun kedua ek :) tahniah..

    ReplyDelete
  8. owh blogger dari sarawak

    baru saya tahu

    ReplyDelete
  9. wow.. kita celebrate birthday sama la.. cik akak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeke anis...wah hebat..kalau dekat boleh buat event ramai2

      Delete
  10. Hi cik akak.. Salam kenal...

    miamorzafirah.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Muda muda dah jadi blogger.. best! Teruskan berstory telling sis. Jemput singgah ke blog saya ye


    ReplyDelete
  12. Layang_latang menjabar bueh ..
    Bueh di sambar tanjong belibat...
    Kaseh syg dicari oleh..
    Dlm boleh payah mendapat...

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum naaa........Selamat harijadi.......anak anak saya pun bulan November.....12/11 anak ke dua dan anak ke empat 21/11.

    Apa apa pun...Semoga Allah merahmati kami semua....Insyallah...

    ReplyDelete
  14. Akak...kalau sudi saya nk exchange link ngn blog akak ngn sy....blog sy lokmanamirul.blogspot.com......byk info menarik dri blog akak.

    ReplyDelete
  15. Asal sibu sarawak rupanya...kmek dr kuching sarawak ni haha..

    ReplyDelete
  16. So cute Cik Akak... Lama sungguh LeYa tak berdendang dekat Blog Cik Akak ni..

    ReplyDelete