Ulangtayang Telemovie Mat Chia Chia Di TV9 - Dunia Cik Akak

Monday, October 9, 2017

Ulangtayang Telemovie Mat Chia Chia Di TV9

♥ Assalamualaikum ♥

Ulangtayang Telemovie Mat Chia Chia Di TV9 : Telemovie ini pernah ditayangkan pada tahun 2016. Malam ini diulangtayang sekali lagi di tv9.


Telemovie Mat Chia Chia mengisahkan kehidupan Ahmad yang berjaya membantu serta membuka perkhidmatan memikat wanita. Suatu hari Ahmad didatangi Fatimah untuk mendapatkan khidmat beliau bagi memikat semula bekas tunangnya. Namun dalam diam-diam mereka tersuka antara satu sama lain. Bagaimana kesudahan kisah cinta mereka. Telemovie Mat Chia Chia bakal menjawab persoalan anda.  


SINOPSIS MAT CHIA CHIA
Ahmad digelar Mat Chia Chia setelah berjaya membantu serta membuka perkhidmatan memikat wanita idaman. Ahmad terpaksa membantu Fatimah memikat semula bekas tunangnya, Arif yang berjaya meraih cinta Fida, anak bos mereka dengan menggunakan perkhidmatan Ahmad. Pada masa yang sama, Ahmad semakin poyo seiring kejayaannya sehingga Jannah muncul. Sedang Ahmad dan Fatimah berjaya meraih semula cinta daripada pasangan masing-masing, akhirnya, Ahmad dan Fatimah baru sedar bahawa mereka pula saling jatuh cinta.

3 comments:

  1. New Giveaway lets start! Jom join :)
    https://intansaffyna.blogspot.my/2017/10/giveaway-besar-besaran-by-intan-saffyna.html

    ReplyDelete